Branding+Design bureau

Anneke van Giersbergen

Branding, e-commerce, graphic design

Anneke van Giersbergen

Branding, design E-commerce


Casus: Het team achter Anneke van Giersbergen vroeg Black & Finch een nieuwe huisstijl te ontwerpen - een die past bij alle eerdere en toekomstige projecten van een zeer veelzijdig artiest. Ook de website was aan vernieuwing toe - met name de e-commerce mogelijkheden waren beperkt - er kom maar 1 artikel per keer besteld worden en veel gebieden van de wereld waren uitgesloten van verzendmogelijkheden.

Werkzaamheden: Door Black & Finch een nieuwe website ontworpen en ontwikkeld, met daarbij een e-commerce gedeelte, waardoor er nu gemakkelijker en wereldwijd besteld kan worden. Voor de webshop is gekozen voor Woocommerce, een zeer toegankelijk e-commerce platform, dat het onderhouden van de shop en het verwerken van orders zeer gemakkelijk maakt voor de gebruiker. Het instagram-account van Anneke van Giersbergen is gekoppeld aan de website, zodat nieuwe foto’s automatisch voor iedereen zichtbaar zijn.

Resultaat: De website en -shop zijn goed ontvangen door de fans wereldwijd. Dagelijks komen de orders binnen, ook uit gebieden waarvandaan dat eerder niet mogelijk is. Door de gebruiksvriendelijke opzet van Woocommerce bespaart het management van Anneke van Giersbergen elke maand uren verwerkingstijd.